ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λήστεψε αρτοποιείο, εστιατόριο και οικία - Χειροπέδες σε 33χρονη στη Λευκωσία  

Λήστεψε αρτοποιείο, εστιατόριο και οικία - Χειροπέδες σε 33χρονη στη Λευκωσία   

 

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υπόθεσες νυκτερινών διαρρήξεων και κλοπών, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η 33χρονη συνελήφθη κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεση διάρρηξης αρτοποιείου που διαπράχθηκε στις 4 τα ξημερώματα χθες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής της, εντοπίστηκαν δύο γυναικείες τσάντες, οι οποίες φαίνεται να κλάπηκαν από οικία, στην οποία έγινε δύο φορές διάρρηξη και η 33χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα τιμαλφή, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν κατά τη διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε στις 16/7/21 και ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν χαρτονομίσματα ξένου συναλλάγματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν από διάρρηξη εστιατορίου στη Λευκωσία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα με το οποίο διακινείται η 33χρονη εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προσέλευσή τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top